Cantar auto – vehicule rutiere

De la 13500 €

Sistemul de cantarire propus poate fi ingropat sau montat suprateran, platforma se va sprijini direct pe celulele de sarcina.

Indicatia va fi numerica iar informatiile de greutate vor fi preluate prin intermediul unui indicator de greutate care detine o interfata seriala necesara conectarii la un PC, pentru care va fi livrat un sistem software.

Platforma de cantarire poate avea diferite dimensiuni 15, 18, 24 m. este compusa din module metalice care se incarca cu beton.

Sistemul de cantarire prezinta avantajele unei fiabilitati extrem de ridicate, o excelenta protectie la descarcari electrice, a lipsei totale de intretinere la varianta suprateran, precum si a unei precizii in cantarire foarte mare data de stabilitatea structurii.

R

Softul tichet de cantar, cuprinde:


 • Numar tichet, Numar auto
 • Denumirea societatii
 • Date identificare societate
 • Adresa punct de lucru
 • Furnizor, Cumparator, Delegat, Produs
 • Cantarire automata: bruto – tara – net
 • Data si ora tiparire
 • Semnatura operator si delegat

Varianta suprateran

– Stabilirea locatiei (pozitionarea) cantarului se face impreuna : furnizor(producator)-beneficiar – Fundatia poate fi efectuata de catre beneficiar indrumat si supravegheat de producator sau de catre o societate de constructii care va primi planul de executie a fundatiei – Dupa ce s-a terminat de turnat fundatia, se pozitioneaza modulele metalice armate cu fier beton si plasa si se incarca cu beton . – In acelasi timp se cofreaza si se toarna si cele doua rampe de acces pe cantar.

– La turnarea betonului in modulele metalice se va folosi vibratorul pentru beton.

– Daca toate operatiunile de turnare beton le efectuati cu personalul dumneavoastra suntem alaturi de dumneavoastra ,in orice moment: stabilirea locatiei, delimitarea fundatiei, supraveghere armare si turnare fundatie dupa proiectul de executie.

– Receptorul de sarcina se afla deasupra solului la aproximativ 37cm

– Accesul pe receptor (pe calea de rulare) se face folosind cele doua rampe

– Sistemul de cantarire prezinta avantajele unei fiabilitati extrem de ridicate, o excelenta protectie la descarcari electrice, a lipsei totale de intretinere, precum si a unei precizii in cantarire foarte mare data de stabilitatea structurii.

Varianta ingropat

– Stabilirea locatiei (pozitionarea) cantarului se face impreuna : furnizor(producator)-beneficiar
– Dupa ce s-a terminat de turnat fundatia ,se pozitioneaza modulele metalice armate cu fier beton si plasa si se incarca cu beton.
– Receptorul de sarcina se afla la nivelul solului, eventual ridicat cu 5-10 cm pentru a nu permite colectarea apelor din curte
– Vizitarea senzorilor de greutate si a sistemului de limitare a deplasarii pe orizontala a cantarului se face prin gurile de vizitare amplasate in jurul cantarului acoperite cu capace metalice – Groapa in care este amplasat cantarul este prevazuta cu un sistem de colectare si deversare a apelor – Senzorii de greutate au o protectie speciala si sunt pregatiti pentru a lucra si in cazul in care ocazional nivelul apei din groapa poate ajunge la ei – Platforma de cantarire poate avea diferite dimensiuni 15, 18, 24 m. este compusa din module metalice care se incarca cu beton. – Sistemul de cantarire prezinta avantajele unei fiabilitati extrem de ridicate, o excelenta protectie la descarcari electrice, precum si a unei precizii in cantarire foarte mare data de stabilitatea structurii.

Instalatia de cantarire

DFW

DFW

Limita maxima

60 t

80 t

Diviziunea

20 Kg

20Kg (50Kg)

Clasa de precizie

III – OIML

III – OIML

Dimensiunile platformei

La cerere

La cerere

Gradul de protectie

IP 68

IP 68

Domeniul de temperatura

-35 …. 70 C

-35 …. 70 C

Capacitatea celulelor de sarcina

25 t

25 t

Numarul celulelor e sarcina

06/08/10

06/08/10

R

Soft tichet de cantar pentru cantare electronice vehicule rutiere

Cuprinde:

 • Numar tichet, Numar auto
 • Denumirea societatii
 • Date identificare societate
 • Adresa punct de lucru
 • Furnizor, Cumparator, Delegat, Produs
 • Cantarire automata: bruto – tara – net
 • Data si ora tiparire
 • Semnatura operator si delegat

Cantar auto – vehicule rutiere

Modernizare

Sistemul de cantarire propus va rezulta prin renuntarea la sistemul de parghii mecanice existent si prin modificari minore la fundatia de beton.

Platforma de cantarire cu lungimea de 12m, respectiv 15m, se va sprijinii direct pe celule de sarcina.  Aceasta modernizare se poate aplica la ambele tipuri de platforme (platforma cu 4 placi si platforma cu 30 de placi).  Indicatia va fi numerica iar informatiile de greutate vor fi preluate prin intermediul unei interfete seriale de catre un PC pentru care va fi livrat un sistem software complet compatibil cu sistemul informatic al beneficiarului.

CARACTERISTICI METROLOGICE

Instalatia de cantarire

60t/12m/15m x 3m

Limita maxima

60t

Diviziunea

20Kg

Clasa de precizie

III – OIML

Dimensiunile platformei

60t-12m/15m x 3 m

Gradul de protectie

IP68

Domeniul de temperatura

-35 … 70 C

Capacitatea celulelor de sarcina

25 t

Numarul celulelor de sarcina

6 / 8